Scoutinggroep Leif Erikson

~ Omdat het niet altijd zaterdag is ~

Clubhuis verhuur

Het clubhuis is reeds verhuurd van 21 tot 28 juli 2019

Het is mogelijk om ons clubhuis of een lokaal in het clubhuis te huren. Dat kan op de tijden dat ons gebouw vrij of gedeeltelijk vrij is. Het scoutinggebouw van Leif Erikson heeft twee grote lokalen die kunnen worden verhuurd. Verder hebben we de beschikking over een keuken, dames en heren toiletten/douches, een buitenterrein en terras. Indien er wordt overnacht zijn er ook twee kleinere lokalen beschikbaar. Op het terras kan ’s-avonds worden ontspannen. De plattegrond van ons clubhuis treft u hieronder aan.

Gedurende de maanden september t/m juni zijn er elke zaterdag opkomsten. Op de andere dagen en in de maanden juli en augustus is huren mogelijk. Soms zullen er ook anderen gebruik maken van het gebouw. Keuken en toiletten zijn voor iedereen beschikbaar. Gebruik van gas, water en elektriciteit is in de huurprijs inbegrepen. Het door u gehuurde lokaal is exclusief voor u beschikbaar.

Huren overdag

U kunt bij ons wekelijks op een vaste ochtend, middag of avond een lokaal huren. De huurprijs is € 43,- per dagdeel bij een minimum periode van zes maanden.

U kunt ook een lokaal huren voor overdag of in de avond. De kosten zijn € 70,- voor een ochtend, middag of avond, of een deel daarvan. Verhuur ’s-avonds loopt tot uiterlijk 24.00 uur. Bij kinderfeestjes verwachten wij aanwezigheid van ouders (er is géén toezicht vanuit onze scoutinggroep). Wij verhuren niet voor feestjes van tieners en jongeren. In de praktijk is gebleken dat we dan teveel problemen met de buren krijgen door geluidsoverlast.

Huren met overnachting

U kunt ook een lokaal huren met overnachting tegen een prijs van € 7,50 per nacht per persoon met een minimum van € 150,- per etmaal. Scoutinggroepen kunnen een lokaal met overnachting huren tegen een prijs van € 5,- per nacht per persoon met een minimum van € 100,- per etmaal.

Overige condities Betaling

De huur dient vooraf te worden voldaan op nr. NL77 RABO 0366 104 993 t.n.v. Scoutinggroep Leif Erikson. Voor huur met overnachting geldt daarnaast een borg van € 150,- en een vooruitbetaling van 10% van de huur met een minimum van € 50,-.

Sleutels

Sleutels kunt u na telefonische afspraak afhalen. Sleutels dienen uiterlijk de volgende dag terug gebracht te worden, op het adres waar ze zijn opgehaald. Tenzij anders is afgesproken.

Contact informatie

Groepsvoorzitter:
Jacqueline van Rossem
071-561 3479
voorzitter (at) leiferikson.nl

Penningmeester:
Harry Knoors
06-206 19 887
penningmeester (at) leiferikson.nl

Fondsenwerver:
Marita Keurentjes
06-14 78 65 68
fondsenwerver (at) leiferikson.nl